What would you like to find?
Van alle gemakken voorzien
Kamers en tarieven

Van alle gemakken voorzien

Warm en gezellig

Geniet van onze kamers

De twee kamers zijn op de begane grond en bevinden zich in wat vroeger de koeien- en varkensstal was. Deze stal hebben we zelf verbouwd, waarbij we een warme en gezellige sfeer hebben gecreëerd en de authentieke details bewaard zijn gebleven.

De kamers (30m2) zijn licht en ruim opgezet en elke kamer heeft een goed dubbel bed en eigen badkamer. In de kamer staan koffie – en thee faciliteiten, een kleine koelkast en televisie. De badkamer heeft een heerlijke grote luxe douche met regendouche en handdouche, shampoo en douchegel en föhn. Ook heeft elke kamer een eigen terras met een lekker zitje en tafel zodat je bij mooi weer ook buiten kunt ontbijten.

In de bed & breakfast is wifi aanwezig maar wil je liever analoog gaan dan zijn er ook spelletjes beschikbaar.

De prijs per kamer is €95,- per nacht (ongeacht het aantal personen), dit is inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting van €1,35 per persoon per nacht. De prijs van het ontbijt is €10,- per persoon. We hanteren een minimum van 2 nachten bij het reserveren. Dit doen we uit milieuoogpunt.

Milieu en duurzaamheid zie je echt terug in onze kamers. Zo hebben we veel materiaal gerecycled en komt de aankleding van de kamers vooral van brocantes, 2de handswinkels of hebben we zelf ge-upcycled. Het linnengoed komt van leveranciers die het GOTS (Global Organic Textile Standard) en/of fairtrade keurmerk hebben en onze shampoos en bodywash zijn geheel vegan. Daarnaast bestaat ons ontbijt uit biologische en lokale producten.

Kom heerlijk ontspannen in de Achterhoekse natuur en cultuur